SAMSUN / TERME - Kozluk Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul bahçesinde Atatürk'e saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Ebediyete intikalinin 85.ölüm yıl dönümünde, İstiklal Savaşımızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ü, O'nun silah arkadaşlarını ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl  kutlama törenimize;  öğretmenlerimiz ,velilerimiz  ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

.ve 8.sınıf öğrencilerimizle TÜYAP kitap fuaarını gezdik.

Ekm

20222-2023 Eğitim Öğretim Yılında Sınavla öğreci alan okullara yerleşen öğrencilerimiz.

Ağu

Okulumuzun ana binasının iç ve dış boyası ile bahçe duvarlarının boyası  yapıldı.Ayrıca yemekhane ile anasınıfımızın dış cephe boyalarıda yapıldı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı verilen karnelerle sona erdi.Yapılan Karne töreninde aramızdan ayrılan öğretmenlerimize plaket verildi.Öğretmenlerimize sonraki hayatlarında sağlıklı ve başarılı bir yaşam diliyoruz.Aynı zamanda 8.sınıflarımıza da lise ve bir sonraki hayatlarında  başarılar diliyoruz.

Sınıflar düzeyi ile okul genelinde  dereceye giren öğrencilerimize madalya ile hediyeler verildi.Bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz 8.sınıf kız öğrencileri ile ilçemizde bulunan Kız meslek Lisesi,Kız Anadaolu İmama Hatip Lisesi,Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi,Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi ile Mesleki Eğitim Merkezine geziler yapıldı.

Haz

Okulumuz Müzik Öğretmeni Necati BAŞARAN tarafından her sınıftan birer öğrencinin yarıştığı '' O ses Kozluk '' yarışması yapıldı.Yarışma sonucunda

5/B sınıfından Sümeyye DEMİRCİ birinci,6/A sınıfından Aylin Yaren KART ikinci ve 5/A sınıfından Ahmet Berk BAŞ üçüncü oldu.Dereceye giren öğrencilerimize madalya verildi.

Haz

5 Haziran Çevre Etkinliği kapsamında düzenlenen Resim  Yarışmasında 6/A sınıfı öğrencimiz  Can Polat DÖNER 2. oldu.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi.
Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve "Çanakkale Geçilmez" dediği gün, tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı'yla başladı. Anma programı ; konuşmalar, şiirler , video  ve tiyatro  gösterisi ile tamamlandı.

Vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi ve şehitlerimizi yad ettik.. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 SINIFLAR ARASI VOLEYBOL MÜSABAKASINDA 8A YILDIZLAR TAKIMI 8A IŞIKLAR TAKIMINI 2-1 YENEREK BİR ÜST TURA ÇIKTI 8 SINIFLARIN MUSABAKASI MASI SEYREDENLER TARAFINDAN KEFESLERİ TUTULARAK İZLENDİ

VOLEYBOLA DAİR GÜZEL ÖRNEKLERİN SERGİLENDİĞİ NEFESLERİN TUTULARAK İZLENİDİĞİ MAÇTA 8A SINIFI ÜST TURA CIKMAYI BAŞARDI

Mrt

Okulumuzun 6. ve 7.sınıf öğrencilerinin katılımıyla,E-twinning projemiz olan "Stem Solution To Obesity Problem",ilçemizin gazetesi olan "BİLGİ Gazetesi'nde" Bekan Karapıçak tarafından haber yapıldı.