SAMSUN / TERME - Kozluk Ortaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli etkinlikler ve  öğrencilerimizin oluşturduğu tiyatro gösterisi ile tamamlandı.Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Enes ÇOBAN  rehberliğinde yürütülen etkinlikler yapıldı.Sınıflar çerçevesinde Pi sayısını ezberleme ve içerisinde Pi geçen kelime resfebelerini bulma yarışamları yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediye çeki verildi.Okulumuz öğrencileri tarafından Pi Günü temalı okul panosu hazırlandı. Okulumuz olarak Dünya Pİ Gününüzü  kutlarız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programını gerçekleştirdik. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Şiirler okundu.Her sınıftan gelen 1. öğrenciler arasından İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması yapıldı.Yarışmaya katılan bütün öğrencilere hediye çeki verildi.Slayt gösterisi ile promram sona erdi.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Şbt

6 Şubat 2023 yılı Kahramanmaraş'ta ve Hatay'da yaşanan büyük deprem afetin üzerinde bir sene geçmesine rağmen içimizdeki acı hâlâ devam ediyor. Ancak depremler ne kadar korkunç olsada yaşamamızın bir parçası olarak sürekli devam edeceğini hepimiz biliyoruz. Bu bilinç doğrultusunda bizlerin afetlere her zaman hazır olmamızı ve afet zamanında nasıl davranmamız, neler yapıp veya yapmamamız gerektiğini okullarımızda yaptığımız tatbikatlarla öğrenmeye devam ediyoruz. Yaptığımız tatbikat sonrasında bu büyük afette hayatını kaybedenler için bir dakikalik saygı duruşunda bulunduk ve kendilerini asla unutmayacağız. Ruhları şad olsun.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem sonu karne töreni yapıldı.Törende, okulumuzda ve ilçede yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları emeklerinden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikler kapsamında okulumuz sınıfları arasında ''Bilgi yarışması'' yapıldı.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen "OKUSAM PROJESi" kapsamında  öğrenci kuşakları oluşturularak öğrencilerin yapmış olduğu kitap kapak tasarımları okul panosunda sergilenmiştir.

Ara

Okulumuzda ''Uyuz'' ve ''Sağlıklı Beslenme'' ile ilgili İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından  seminer verildi.

Kas

Okulumuzda Tarım İlçe Müdürlğü yetkileri tarafından bölgemizde de etkili olan "Kahverenkli Kokarca "hakkında öğrenci ve öğretmenlerimize seminer verildi.

Kas

Okulumuz öğretmenleri olarak Öğretmenler Günü için Samsun'da yemekte bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş olduk.Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda "Öğretmenler Gününü Kutlama" Programı yapıldı.

Kas

Okulumuzun lambalarını led panele dönüştürdük.Aynı zamanda yemekhane ile konferans salonumuzun bayasını yaptık.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul bahçesinde Atatürk'e saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Ebediyete intikalinin 85.ölüm yıl dönümünde, İstiklal Savaşımızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ü, O'nun silah arkadaşlarını ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl  kutlama törenimize;  öğretmenlerimiz ,velilerimiz  ve öğrencilerimiz katıldı.